добредојде во „За камионџиите“

македонски

Слобода на циркулација

Секој вистински возач на камион знае како се чувствува како слободен, да патува сам со убав камион, да гледа убава глетка и да го направи вашиот омилен музички звук од звучниците.
Што е подобро, нели? За жал, метежот одеднаш се појавува, времето притиска и секакви други работи што го уништуваат тоа убаво чувство на слобода. Проблеми, тешкотии и грижи се јавуваат и го расипуваат вистинскиот убав живот на тирадата.
Така е и со нашите животи. Тоа е всушност убаво и интересно, но исто така и брзо, полн со тешкотии и проблеми.
Со оваа веб-страница, сакаме да ви покажеме каде може да се најде вистинското значење на животот – живеење со Исус Христос.
Постојат две цели за луѓето што можат да се постигнат. Како е поставен вашиот уред за навигација за вашиот живот?
Најдете го тоа! Оваа страница ќе ви помогне.
Ви посакувам благослов Божји и секогаш носете ги без стрес и без инциденти.
Ви посакувам благослов Божји и секогаш носете ги без стрес и без инциденти.

Симон за тимот на камионџии

Импресивниот филм за Исус:

(by jesusfilm.org)


Прочитајте во Библијата!

(од wordproject.org)